Aceasta a aparut ca un upgrade pentru vechiul Canon 1100D si are la fel ca tinta, incepatorii care doresc sa invete sa faca poze de calitate. E bine sa incepi cu o asemenea camera, ieftina, in cazul in care te vei plictisi, stii ca nu ai dat o suma prea mare de bani. Daca esti total strain cu acest domeniu, poti lua kit-ul, care este format din body si lentile, lentile ok pentru inceput.

Camera are un sensor APS-C CMOS de 18 megapixeli, un procesor Digic 4 si un ecran LCD de 3 inci. Camera poate face poze la o viteza de 3 fps, are 9 puncte de auto focus si un ISO intre 100 si 6400 si 12800 expandat.

Profunzimea culorii este de 14 biti si formatul pozelor RAW si JPEG. Camera poate filma la rezolutii Full HD si inregistra audio. Montura obiectivului este EF si EF-s, lucru foarte important deoarece cu siguranta vei schimba obiectivul intr-un timp cat mai scurt. Exista obiecte de distanta, de macro, bune la toate, dar despre asta vom vorbi intr-un alt articol.

Are un blitz integrat, cu o raza de pana la 9.2m la iso 100. Ii lipseste memoria interna, acesta nefiind un lucru iesit din comun la acest D-SLR-uri si suporta carduri SD, SDHC, SDXC si EyeFi.

Acumulatorul este un Li-ion LP-E10 si probabil vei mai avea nevoie de inca cel putin unul, daca ai de gand sa iesi fotografiat, in mod serios, cu aparatul.

Aparatul vine cu un vizor optic, cu o acoperire de 95% si marire de 0.8x. Diametrul sau fiind de 21 de mm. ecranul este un TFT LCD de 3 inch, cum spuneam, cu acoperire de 100% si 460.000 de puncte. Aparatul are o greutate de 434 de grame.

Un DSLR perfect pentru incepatori

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY