Ahhh. Pielea! Este un material indemodabil si atemporal, care nu are cum sa se demodeze vreodata si care este si va fi mereu un atu imens in materie de stil. Un material pe care fashionistele din lumea intreaga il adora pur si simplu. Iata o selectie de piese vestimentare sic din piele care trebuie sa se regaseasca si la tine in dressing.

Pantalonii care te pun in valoare. Pantalonii din piele sunt cei de care nu ai cum sa te saturi, sunt cei care te pun in valoare si care te fac sa ai o alura cool. Sunt si cea mai buna alegere pentru o tinuta eleganta, sic si urbana. Sunt cei care iti pun in valoare curbele pentru cel mai glamour efect cu putinta.

Geaca din piele. Este cea care vine cu latura rock la tine in garderoba si care arata minunat alaturi de restul pieselor vestimentare. Este cea care reuseste sa creeze un echilibru perfect intre tinutele girly si rock. Este un element absolut indispensabil din garderoba oricarei fashioniste care se respecta.

Fusta tip creion din piele. Fusta tip creion este cea care iti pune silueta in valoare, care este eleganta, sic, feminina, dar care devine independenta si rebela cand este din piele. Fusta tip creion din piele este un must have.

Cureaua care iti pune in valoare tinuta. Uneori este de ajuns un singur detaliu pentru ca tinuta ta sa fie mai echilibrata sisa fie sublimata. Cureaua este regina atunci cand vine vorba despre acest lucru. Din piele matlasata este cea mai frumoasa.

Geanta cu franjuri. Este deja de ceva vreme incoace foarte in tendinte si este ideala pentru un look in stil seventies. In tonurile de camel, de caramel sau de ocru este cea mai frumoasa. Tonurile pamantii sunt cele mai frumoase.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY