Cum majoritatea producatorilor de telefoane si-au anuntat noile „creatii” in martie, la fel a facut si HTC, prezentand HTC M9. Un telefon frumos, nelipsit de surprize, mai mult sau mai putin placute.

Telefonul cantareste 157 de grame si are 5 inch. Suna un pic prea greu la o asemenea diagonala, nu e asa? Cei de la HTC se mandresc ca au folosit cel mai mult aluminiu la constructia sa, atat fata de celelalte telefoane ale competitorilor, cat si ale lor din trecut. Arata foarte bine, mai ales daca e pe gri, asta fiind o preferinta de-a mea. Rezolutia ecranului este Full HD, un alt lucru ciudat, deoarece majoritatea telefoanelor aparute in aceasta perioada, au urcat considerabil numarul de pixeli, protejat de gorilla glass 4.

Vine cu Android 5 si va primi update-uri in viitor, acum fiind dinsponibil 5.1. Procesorul este format dintr-un quad core A53 tactat la 1.5 GHz si un quad core A57 la 2Ghz, pentru a economisi baterie cand telefonul nu este supus niciunui stres. Placa grafica este o adreno 430 si vine cu 3gb de RAM.

Memoria interna este de 32 gb, mai mult decat suficient, dar chiar si asa, aceasta poate fi marita cu inca 128 de gb printr-un card microSD. Camera este si ea spectaculoasa, de 20MP, cu autofocus, dual Led flash, HDR si poate filma cu o rezolutie de pana la 2160p la 30fps. Camera secundara are 4MP si este si ea capabila sa filmeze Full HD.

Baterie este generoasa, de 2840 mAh, din pacate nu se poate scoate sau schimba, dar ofera o autonomie de pana la 402 ore si de pana la 22 de ore de convorbiri.

Telefonul pastreaza o parte din design-ul celorlelte modele ale seriei, dar este imbunatatit. Arata foarte bine si vine in diverse culori, gri, auriu, si argintiu cu auriu.

SHARE
Previous articleHTC M8
Next articleIphone 5

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY