Lansat in August 2012, FPS-ul (First Person Shooter) Counter Strike Global Offensive a ajuns sa fie in topul celor mai jucate jocuri pe Steam. De multe ori se bate cu locul 1, pe care este Dota 2, la numarul de jucatori activi.

Jocul nu difera prea mult de vechiul Counter Strike 1.6, doar ca are foarte multe lucruri noi. Acesta ne permite sa jucam mai multe tipuri de joc, de genul Demolition, pe harti micute, cu 5 vs 5 jucatori unde teroristii trebuie sa planteze bomba si politistii sa o dezamorseze, Arms race, unde armele se schimba pe parcurs ce faci punctaj, acesta nu e pe runde, este un mod de respawn, adica imediat ce iti pierzi punctele de viata, apari din nou in viata pe harta. Mai este Deathmatch, modul clasic, unde alegi ce doresti sa fii si in functie de harti este un Scenariu cu bomba, unde trebuie pusa si daca se poate si dezamorsata sau un Scenariu unde trebuie sa salvezi ostaticii.

Unul dintre cele mai interesante moduri este Competitive, unde cheia succesului este jocul in echipa, iar interesul fiecaruia este sa castige, deoarece influenteaza rank-ul fiecarui jucator.

Armele sunt asemanatoare cu cele din Counter Strike 1.6, dar par a fi mai multe, desi s-a renuntat la acel scut. Ideea jocului a ramas aceeasi, gameplay-ul a fost foarte mult imbunatatit si grafica la fel. Cerintele sunt acceptabile, nu ar trebui sa fie o problema pentru nimeni in ziua de astazi, fiind necesari numai 2 GB de memorie ram, un procesor Intel Core 2 Duo E6600 sau un AMD Phenom X3 8750 cu o placa video dedicata sau nu de 256 MB. Necesita numai 8 GB de spatiu si este disponibil, iar pentru linux cerintele sunt asemanatoare, minimul de RAM fiind mai mare, acesta ajungand la 4 GB.

SHARE
Previous articleCounter Strike 1.6
Next articleDiablo 2

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY