Probabil cel mai cunoscut shooter din lume este Counter Strike 1.6. Un joc lansat intre anii 99 si 2000, care a atras din ce in ce mai multi jucator, se bucura chiar si in ziua de astazi de atentia a sute de mii de jucatori, daca nu chiar milioane.

Pana in prezent au mai aparut cateva jocuri Counter Strike si anume Condition Zero, Source si ultimul Global Offensive. Va voi prezenta toate jocurile pe scurt, insa in acest articol ramanem la cel mai de succes, Counter Strike 1.6.

Jocul e foarte simplu, alegi cu cine vrei sa joci, politistii sau teroristii, apoi unul dintre caracterele existenta si gata. Poti incepe jocul.
La inceputul rundei, ai cateva secunde sa iti cumperi echipamentul, armele si munitia, apoi echipa cea mai buna, va castiga. Exista o gama foarte larga de arme, de la pistoale, la automate si chiar la asa numitul machine gun. Pentru cei care prefera actiunea de la distanta, sunt doua arme foarte bune, un sniper si un AWP. Sniper-ul necesita doua trageri pentru fiecare dusman, insa AWP-ul doboara pe oricine din prima. Partea cea mai rea la aceste doua arme este ca nu ai o tinta, doar prin luneta, ceea ce le face cam inutilizabile la apropiere, fiind nevoit sa apelezi la pistol.

Grenadele sunt si ele prezente, fum, flash si acelea obisnuite care explodeaza. Polistii au la dispozitie un kit pentru a dezamorsa bomba si ceva ce uraste toata lumea, un scut care te poate proteja de cei care trag spre tine. Acesta fiind blocat pe multe servere, mai ales acolo unde administratorul joaca ca terorist, deoarece este chiar deranjant, pentru dusmani.

Un joc exceptional, putin depasit pentru ziua de astazi datorita rezolutiei, pe un ecran mare fiind aproape imposibil sa tintesti. Cerintele de sistem fac posibila rularea sa pe orice sistem!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY