Probabil ai fost in hoteluri unde trebuia sa introduci o cartela la usa ca sa poti intra in camera. Acesta este cel mai bun sistem pentru accesul in camerele de hotel. Foarte multe hoteluri de lux folosesc astfel de sisteme pentru a securiza camerele eficient. Un astfel de sistem nu este usor de spart si incuietorile sunt mult mai solide. Asa ca nu oricine va putea sa patrunda in camera de hotel. Doar cu ajutorul cartelei se poate intra, iar aceasta nu se cloneaza deloc usor.

Pe langa asta, este si un control acces hotelier accesibil si modern. Daca ai un hotel sau chiar o pensiune, poate a venit momentul sa renunti la clasicele chei si sa iti intampini clientii cu o cartela pe baza careia pot accesa anumite usi. E bine gandit sistemul cu cartela. Asa angajatii hotelului pot sa intre doar in anumite locuri si la anumite ore. E un control acces foarte util si eficient pe care orice hotel il poate folosi.

Daca te-ai decis sa iti instalezi si tu la camere astfel de sisteme cu cartela, atunci iti recomand cea mai buna firma pentru sistemele de securitate. La Ordis gasesti oricand tot ce ai nevoie in materie de securitate. Poti sa iti securizezi eficient hotelul pornind de la alarma, camere de supraveghere pana la control de acces hotelier pe baza de cartela. Preturile celor de la Ordis sunt accesibile, dat fiind faptul ca aceste sisteme nu sunt foarte ieftine, dar sunt eficiente.

cartela-proximitate-de-acces-hlct-pentru-incuietoare-de-hotel-7396

Pe site gasesti zeci de modele de incuietori pentru hotel cu cartela. Tot de aici poti achizitiona si cartelele pentru hotel. Alege cel mai bun sistem de acces pentru hotel si rezultatele vor aparea imediat. Totul va fi securizat si in siguranta daca folosesti sisteme moderne.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY