Battlefield 4 este unul dintre cele mai bune jocuri, concurand cu Call of Duty si fiind mai bun decat acesta din cateva puncte de vedere. Acessta a fost produs de Electronic Arts si lansat in Octombrie 2013.

Acesta af ost laudat pentru modurile din multiplayer, pentru gameply si grafica, insa a fost criticat pentru numeroasele bug-uri si pentru campanie din singe player foarte scurta. S-a vandut in peste 7 milioane de copii!

Campania are loc in anul 2020, la sase ani dupa actiunea din jocul precedent. Razboiul din 2014 s-a sfarsit, dar tensiunile dintre Rusia si Statele Unite continua sa exista. Vei avea parte de multa actiune pe parcursul misiunile si garantez ca nu te vei plictisi, fiind unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat si eu. Am avut parte de cateva buguri, dar am reusit sa trec de ele, intr-o oarecare masura.

In multiplayer exista mai multe clase, cea de asalt, suport, recon si inginer. Sunt un total de 10 harti in jocul de baza, pe care se pot juca toate cele sapte moduri de joc: conquest, rush, team deathmatch, squad deathmatch, domination, obliteration, defuse, air superiority, capture the flag, carrier assault, chain link, gun master si squad contest.

Exista peste 80 de tipuri de arme disponibile, fiecare dintre ele avand propriul set de accesorii, astfel creandu-se mii de combinatii diferite pentru jucatori. Pe langa Rusia si Statele Unite, reapare o factiune China, care a mai aparut in Battlefield 2. Jocul aduce multe noutati pe care va las sa le descoperiti voi, jucand.

Cerintele de sistem sunt acceptabile, minimul fiin un Core 2 Duo cu 4 gb de ram si o placa video de 512 mb si recomandat un AMD cu sase nuclee sau un Intel cu patru nuclee, 8 gb de ram, o placa video cu 3 gb si 30 de gb spatiu pe disk.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY