Din ce in ce mai mult se cauta laptopurile pentru gaming, acestea fiind capabile de sarcini mult mai complexe decat restul laptop-urilor, unele persoane alegand un astfel de laptop chiar si pentru design-ul lor iesit din comun.

Asus G751JT-T7109D este unul din acele laptoprui care iese in evidenta, atat prin design-ul sau unic, cat si prin performantele sale greu de egalat.

Acesta vine cu un ecran de 17.3 inch cu rezolutie Full HD, un detaliu foarte important fiind faptul ca este Anti Glare!

Procesorul este un Intel Core i7 4720HQ cu 4 nuclee construite pe o tehnologie de 22nm. Frecventa lor fiind de 2600 MHz, care prin Turbo Boost poate fi dusa pana la 3600 MHz, ajutat foarte mult de memoria cache de 6144 KB.

Laptopul dispune de doua placi video, un Intel HD Graphics 4600 integrata si una dedicata, mult mai puternica de la Nvidia, un GeForce GTX 970M cu o capacitate de memorie de 3072 MB!

Si acesta vine cu o unitate optica, dar de aceasta data una Blu-Ray. Are difuzoare integrate cu subwoofer, camera web HD, cititor de carduri SD si MMC.

Pe lateral are un port HDMI, doua iesiri audio, una pentru microfon, una RJ-45, chiar si o iesire Thunderbolt. Patru iesiri USB 3.0 si una VGA.

O placa de retea 10/100/1000 Mbps, bluetooth 4.0 si o placa wireless 802.11 ac. Bateria de 8 celule face ca autonomia acestui laptop sa fie indelungata, chiar si daca se ruleaza jocuri pe el.

Tastele sunt iluminate, touchpad-ul suporta multitouch si gesturi, are un palm rest anti-alunecare si este de culoare neagra.

Marimea sa nu prea redusa fac ca acest laptop nu fie cea mai buna alegere pentru o persoana obisnuita, insa pentru un gamer inrait, o alegere mai buna ca aceasta, doar daca o gasesti din greseala.. si probabil peste cativa ani.

Asus are ceva pentru gamer-ul din tine

SHARE
Previous articleAsus F550JX-DM020D
Next articleAsus K555LN-DM205D

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY