Daca te-ai gandit sa iti faci si tu propria plantatie de afini, atunci ai avut o idee foarte buna fiindca aceste fructe sunt la mare cautare. Foarte multi oameni adora sa manance afine iar restaurantele cauta pentru a face cele mai bune deserturi sau dulceturi. Si eu am reusit sa pun pe picioare propria mea plantatie de afini dupa ce am descoperit Pepiniera Olunden. Cei de aici m-au ajutat foarte mult oferindu-mi cei mai buni arbusti de afin dar si sfaturi cu privire la plantatia de afini. E nevoie de multa munca pana cand apar primele rezultate insa se merita.

Iti recomand si tie sa incerci daca vrei sa faci o plantatie bogata si plina cu fructe gustoase. In primii ani este mai greu pana cand afinii ajung la maturitate insa daca ai mare grija de acestia poti sa faci o cultura foarte buna. Dupa doar cativa ani roadele muncii tale vor fi pe masura asteptarilor si te vei putea bucura de un profit bun. Pana atunci e bine sa colaborezi cu cei de la Pepiniera Olunden daca vrei sa faci rost de cei mai buni arbusti de afin. Aici gasesti preturi foarte bune la zeci de soiuri de afin pentru toate sezoanele. Eu mi-am luat din mai multe soiuri de afin pentru a avea fructe in toate sezoanele, de primavara pana toamna tarziu.

distanta_intre_plante-th

Pe site-ul Pepinierei Olunden poti afla multe detalii care pot fi vitale in unele situatii legat de tehnica de plantare a afinilor de cultura. Intra si tu pe site sa vezi care sunt micile secrete ale plantarii si cum poti reusi sa ai profit inca din primii ani daca plantezi afini de cultura. Pepiniera Olunden ofera cei mai buni arbusti de afin si garanteaza ca se vor prinde toti. Mergi si tu pe mana specialistilor in noua ta afacere agricola.

S.C. Renard Olunden S.R.L.
FINTEUSU MARE NR.59/A SOMCUTA MARE, ROMANIA 437341
Phone: 0740.393.238

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY