Printre cele mai bune tablete de care am dat in ultima vreme, este Allview Viva Q10 Pro. Aceasta are un procesor bun, o diagonala mare si 2 GB de memorie, pretul fiind undeva in jurul a 700 de lei. O tableta foarte interesanta si laudata de cei care au achizitionat-o.

Tableta are un ecran capacitiv multi-touch IPS LCD HD de 9.7 inch, cu o rezolutia magnifica de 2048 pe 1536 pixeli. Procesorul este un picut cam domolit, un quad core A7 la 1.0 GHz, acesta car putea fi considerat unul dintre punctele sale slabe, pe langa camere, despre care vom vorbi imediat.

Memoria ram este de 2 GB DDR2, o cantitate destul de mare care ar trebui sa asigura o experienta placuta utilizatorilor, desi este DDR2, iar spatiul de stocare este de 16 GB. Are slot pentru card microSD, deci spatiul de stocare nu va fi o problema.

Sunt prezente doua camere, una in spate de 2 MP si una in fata, tot de 2 MP. Aceste camere nu par a fi printre cele mai bune, dar sunt utile, chiar si asa.

Difuzoarele stereo si microfonul sunt incorporate. Tableta NU are bluetooth, sau 3g! Wi-Fiul este 802.11 b/g/n. Bateria este de 8200 mAh, care ar trebui sa ofere o autonomie de lucru de pana la 6 ore, ceea ce este destul de bine. Aceasta se incarca cu un incarcator de 5V ce da 2.5 A.

Tableta are iesire jac de 3.55mm pentru casti si o mufa Micro USB pentru transferul de date in special si incarcare.

Tableta are un accelerometru, cantareste 576 de grame si vine cu un Android care imbatraneste din ce in ce mai repede si anume Android 4.4 Kitkat.

In concluzie este o tableta buna, cu puncte forte si slabe, dar per total este una buna care merita cumparata.

Allview, din ce in ce mai bun

SHARE
Previous articleAllview Viva H10 HD
Next articleAllview Wi7 A

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY