Allview Viva H10 HD este o tableta de 10.1 inci cu 3G si 1 GB ram. O tableta perfecta pentru cei care au nevoie de un ecran mare, la un pret foarte bun.Tableta are un ecran Capacitiv multi-touch IPS LCD de 10.1 inci cu o rezolutie 1280 pe 800 pixeli, rezoltuie care putea fi putin mai mare, luand in considerare dimensiunea mare.

Procesorul este unul cu 4 nuclee Cortex A7 la 1.3 GHz. Procesorul grafic e Mali 400 MP2. Memoria ram este de un GB DDR3. Suficienta pentru o utilizare normala, dar nu trebuie sa aveti asteptari prea mari.

Spatiul de stocare este de 8 gb si poate fi extins cu inca 32 de GB pentru card micro SD. Tableta are doua camere, una in spate de 3.2 MP si una in fata VGA. Camere oarecum utile la o tableta, dar mult prea putin folosite in general. Este mult mai usor sa fotografiem cu telefonul, tableta fiind mare si grea, in special aceasta. O caracteristica ce merita mentionata este prezenta GPS-ului.

Tableta suporta sim-uri si poate folosi internetul la viteze 3G, are bluetooth si wireles 802.11 b/g/n. Bateria este una buna, de 8000 mAh de 3.7V, ce ar trebui sa tina pana la 7 ore si jumatate de redare video. Incarcarea se face cu un incarcator de 5V si 2500 mAh.

Are o iesire audio Jack de 3.5mm si una micro USB pentru transfer de date si eventual incarcare. Greutatea este de 660 de grame.

Vine cu Android KitKat 4.4, ramane de vazut ce update-uri va avea deoarece Android 5.1 deja a aparut si curand se va anunta urmatorul, android 6.

Tableta este una utila, cu ecran generos si baterie buna. Ar trebui sa se miste decent, cel putin pentru suma pe care trebuie sa o dam in acest moment pentru ea.

Un ecran generos la un pret de nimic

SHARE
Previous articleAllview Ax4 Nano
Next articleAllview Viva Q10 Pro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY