Momentul in care te-ai hotarat ca trebuie sa ai propriul tau apartament  in Bucuresti. este unul foarte important, mai ales daca esti tanar, si in ultimii ani ai schimbat apartamente si cartiere pe banda rulanta.

Fiecare dintre noi isidoreste ca locuinta sa-i oglindeasca personalitatea si stilul  de viata. Atunci candlocuiesti cu chirie este foarte greu sa-ti lasi amprenta asupra spatiului in care locuiesti, niciodata nu vei gasi proprietari care sa iti dea permisiunea sa faci ceea ce doresti in apartament. Daca ai trecut prin asemenea experiente, cu sigurantaitidoresti sa ai casa pe care sa o decorezi asa cum ai visat, sa ai propriul spatiu care sa te defineasca.

Toate aceste aspecte si experiente te pot determina si mai mult sa itidoresti sa iti cumperi un apartament, care sa fie al tau. Dupa ce ai luat aceasta hotarare, si vrei un apartament in Bucuresti, trebuie sa alegi Greenfield. De ce? O sa iti dau cateva motive.

In primul rand, locatia este una extrem de ofertanta. Inconjurat de padureaBaneasa si Tunari, cartierul se afla situat intr-un cadru natural perfect pentru cei care doresc sa se bucure de liniste, aer curat si de activitati recreative, chiar la ei acasa.

DJI_0001.00_07_26_06.Still047

Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegi Greenfieldilreprezinta calitatea finisajelor si materialelor folosite. Colaborarea cu branduri de top, intaresc tot mai mult increderea in conceptul de apartamente bine facute, concept care sta la baza dezvoltariiintregul cartier rezidential.

Siguranta, dar si facilitatile pe care le ai  in acest cartier, sunt alte motive pentru care ar trebui sa alegi Greenfield: locuri de joaca, teren de basket, farmacie, bancomat, scoala privata, supermarket iar in curandte vei putea bucura de un parc privat si un SPA multifunctional.

Daca esti o persoana care isidoreste sa traiasca altfel, Greenfield este alegerea potrivita. Alege sa locuiestiintr-un cartier unde natura si linistea se imbina cu dinamica vietii moderne.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY