De cele mai multe ori, ca parinti, nu avem timp sa stam cu copiii dupa ce acestia ies de la scoala. Pentru astfel de situatii exista gradinite speciale cu program after school dar si before school. Eu am ales o astfel de gradinita pentru copilul meu deoarece vreau sa il stiu in siguranta in fiecare zi, atunci cand sunt la munca. Nu am ales sa imi angajez o bona fiindca la o gradinita after school poate invata foarte multe lucruri.

Bulgarasi de Aur este o astfel de institutie in cadrul careia parintii pot duce copii cu varste cuprinse intre 3-13 ani. La acest after school sector 3, cei mici vor putea invata foarte multe lucruri deoarece personalul calificat este pregatit pentru orice situatie. M-a incantat faptul ca si baiatul meu poate invata de la o varsta destul de frageda chiar si 4 limbi. Cei de la Bulgarasi de Aur au si programe speciale in care se ocupa de copii pentru invatarea unor limbi straine, limba germana fiind cea de baza.

Bulgarasi-Logo

Poti alege si tu un astfel de program pentru copilul tau. Chiar si atunci cand are ore dupa-amiaza poti sa il duci la before school sector 3 acolo unde va fi ajutat sa isi faca temele si sa invete pentru o noua zi de scoala. Eu pot sa stau linistit la munca stiind ca si copilul meu este in siguranta si invata foarte multe lucruri bune la Bulgarasi de Aur. Aici primeste si o masa sanatoasa cu meniu creat de un nutritionist, deci copilul meu este pe maini bune.

Intra si tu pe site pentru a afla programul complet al acestui after school si ce iti poate oferi. Si copilul tau poate invata foarte multe lucruri noi si poate sa mearga in excursie cu noii sai prieteni mai des. Aceasta gradinita after school se afla chiar in sectorul 3 pe strada Cogalnic 30 in zona Mihai Bravu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY